søndag 16. januar 2011





Her er det fint å bo, ganske god plass for 2 personer.. Kjøkkenet våres er egentlig ganske lite, men det gjør nytta si alikevel. 
På fredag fant vi ut at vi hadde lyst til å dra til salzburg, så vi ringte Maria (kontakten våres i østerrike) å spurte om å få låne bil.. Snill som Maria er, så fikk vi lånt bilen hennes.. Det var en Fiat punto.. Så vi dro til salzburg fredag kveld, å måtte dessverre dra allerede lørdag morgen, det var en flott plass. Vi bodde på ett ungdomspensjonat av noe slag, der vi leide ett stort rom med 4 sove plasser å do å dusj for 30 euro per hode.. Ganske billig.. Bilturen til Salzburg var ikke noe å spesielt å si om, men turen tilbake var helt fantastisk.. Herregud for en natur Østerrike har, sinnsyke fjell.. Det blir ihvertfall flere roadtripper på oss..Vi lurer litt på om vi kansje skal spørre Maria om å få låne bilen hennes allerede til helga igjen, for å kjøre til Ungarn, nærmere bestemt Budapest.. 

Vi har jo også begynt på skole da. Vært på skolen i 3 dager nå.. Der har vi kurs bare oss 4 normennene med en lærer fra universitetet som heter Gelinde.. Hu er kjempe flink, har allerede fått prøvd oss litt på tysk.. Bestilt mat å litt diverse.. Moro med språk, håper på å bli så flink i tysk at jeg kan snakke relativt bra.. 



Legger ut noen bilder fra turen til Salzburg..














Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar