tirsdag 18. januar 2011

En fantastisk dag i Graz!!




Idag våkna jeg å Hans-Kristian til solskinn gjennom soveromsvindu.. Vi stod opp å kokte kaffe å gikk ut i baring å skjorts å drakk kaffe!! 18 januar.. Noen av dere i Norge som får gjort det eller?

Øverste bilde ser du meg i barings med morra's kaffen! under Hans-Kristian med morra's kaffen! Det tredje bilde er av "åkern" i hagan, men hvis dere ser nøye etter er det ei høne i bilde.. Ja, vi har 2 høner i hagen!
Siste bilde er av huset vi bor i.. vi bor da i sokkelen, mens en familie på 5 bor oppe..

Skolen gikk fint idag.. Etter det gikk vi på en Gresk restaurant å spiste Gyros å drakk Mythos..





Fire stykk spiseglade ungdom på bilde over...

Etter den gode middagen, gikk vi nok en gang opp til Schlossberg, for å ta litt bilder når det var mørkt... Ble noen greie bilder.. Uansett, fantastisk utsikt!!! Bilder under!



Hit har vi tenkt oss opp.. (bildet over).. Mange trappetrinn å ta før man når toppen.. Er en heis, å en slags "trikkebane" som går RETT opp fjellet, men denne gangen valgte vi å ta trappene..




Her ser vi 3 utslitte ungdom, halveis opp til Schlossberg.. En del trappetrinn å ta før man når toppen.. Det er vel uansett verdt slitet når man endelig når toppen..




Litt uklare bilder.. Men var helt greit å stå der å skue utover det ganske land på en onsdagskveld..








Her er gjengen!







Driv å klatre litt!


Her ser dere på bildet over den "trikkebana" jeg snakka om... den er ganske bratt..




På tur ned igjen..



Endelig nede igjen....
Nå skal jeg å Hans-Kristian gjøre tysk lekser før vi skal hoppe i seng... Opp å trene i morra, før skolen som ikke begynner før 15:00 ... Talas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar