tirsdag 25. januar 2011

Budapest!!

Er vel på tide å oppdatere litt nå!

I helga var vi en tur i Budapest. Lånte bilen til Maria å kjørte sørover mot slovenia, skulle bare krysse grensa så vidt før vi skulle opp igjen i ungarn.. Noe som viste seg å bli litt dyrt.. Vi glemte selvfølgelig å kjøpe billet over grensa, så vi fikk bot på 300 euro.. Men heldigvis kunne vi betale på stedet, så da ble det 150.. Var ett veldig dyrt besøk av slovenia, var der bare i noen minutter før vi var i Ungarn..

Vel fremme i Budapest, etter ca 40 mil fra Graz, sto leieliheta vår å venta på oss, ganske stor.. 4 soveplasser med dusj, do å kjøkken for en hel helg.. Bare 110 euro.. Vi tok oss en tur ut for å utforske det Ungarske uteliv, og ble definitivt ikke skuffa.. Snakka med masse kule folk.. Denne gang bare på engelsk siden de snakker bare ungarsk å dårlig engelsk i Ungarn..
På lørdag gikk vi litt rundt i gatene i Budapest å kikka på litt forskjellig.. Fikk kjøpt litt klær å, noe som var sinnsykt billig.. Kjøpte 2 vanlige gensere, en hettegenser å ei lue for under 300 norske kroner..
Budapest er ett sted jeg skal tilbake til ihvertfall, kansje ikke under dette oppholdet i Østerrike, men senere en gang...

Her er litt bilder fra Budapest!





























Da blir det nok ikke noe mer blogging før over helga.. Vi sitter nå å bestiller tog å hotel i Innsbruck til helga..
Dit drar vi bare for å stå på ski i alpene! Blir nok en heftig opplevelse tror jeg..

NATTA!!

1 kommentar:

  1. Bra å se at dere tar initiativ og ser dere om i og utafor landet! Men ikke bulk Marias bil, hun er jammen snill som låner den bort! Vi ses om ikke så lenge.

    Hilsen Pål

    SvarSlett